Vakantieappartementen Aux Merveilleux Grimaud

Romantique

35 m² - 2/3 personen

Elégance

35 m² - 2/3 personen

Bonheur

32 m² - 2/4 personen

Rêve

45 m² - 2/4 personen

Plein soleil

35 m² - 2/4 personen

Merveille

90 m² - 2/5 personen

Aanvullende informatie

Zwembad
Het zwembad is verwarmd. Normaal gezien (afhankelijk van het weer) kan je zwemmen van april tot oktober. De ligbedden, hemelbedden en parasols zijn vrij te gebruiken. Opblaasbaar speelgoed is in beperkte mate aanwezig voor groot en klein. Duiken en springen in het zwembad is niet toegelaten. Het is immers niet aangenaam voor de mensen langs het zwembad als ze voortdurend douches over zich heen krijgen.

Er is plaats genoeg aan het zwembad voor iedereen. Wij vragen om niet vanaf ’s morgens ligbedden te monopoliseren en je handdoeken te leggen. Ons zwembad heeft geen “openingsuren”. Veel mensen vinden het immers leuk om ’s ochtends in alle vroegte of ’s avonds laat hun baantjes te gaan trekken. En daar is helemaal niets op tegen, zolang het maar rustig blijft.

Onder het poolhouse staat een plancha om vrij te gebruiken en ook een microgolf.

Parkeren
Er is parking binnen ons domein, je wagen staat dus veilig. Jullie krijgen van ons een afstandsbediening van de poort voor tijdens jullie verblijf.

Verder..

  • Draadloos internet is aanwezig.
  • Bed- en badlinnen zijn aanwezig en worden één maal per week ververst. Tussendoor handdoeken bijkrijgen is geen probleem tegen een kleine meerprijs.
  • Huisdieren zijn niet toegelaten.
  • Eindschoonmaak: jullie krijgen de studio/het appartement in perfecte staat. Ofwel laten jullie het achter zoals jullie het krijgen (wij geven een stofzuiger, poetsproducten, doeken,… en jullie maken grondig schoon) ofwel doen wij de eindschoonmaak voor jullie. Hiervoor vragen we 60/65/75 euro extra.
  • In het dorpje, op minder dan een kilometer, zijn er verschillende gezellige restaurantjes.
  • Wij hebben een kinderstoeltje en verzorgingskussen dat jullie eventueel kunnen gebruiken, alsook een papflessenwarmer.
  • Jullie kunnen zelf een babybedje meenemen, ofwel kunnen wij er eentje klaar zetten voor jullie. Hiervoor vragen we 25 euro extra.
  • Overal ligt een informatiemap met praktische informatie: waar is de bakker/grootwarenhuis/slager, waar lekker uit eten, welke dorpjes zijn de moeite om te bezoeken, welke stranden zijn er, waar natuurwandelingen maken, …
Scroll naar top